Test de logică | În această imagine există un milionar secret. Care dintre cei 3 bărbați este?

 Crezi că reușești să-ți dai seama care dintre cei trei bărbați este milionarul din imagine? Timpul este nelimitat, deci nu este nevoie să te grăbești. Tot ceea ce ai de făcut este să analizezi cu atenție fiecare detaliu.

Răspunsul corect te va surprinde. Spor la treabă!

Potrivit specialiștilor, testele de logică și de inteligență reprezintă o metodă care face parte din diagnosticul psihologic și care stabilește, de fapt, gradul de inteligență pe care îl are o persoană.

Mulți s-au întrebat dacă testul IQ reprezintă un instrument corect de măsurare a inteligenței și, nu de puține ori, au existat controverse în baza acestuia.

Testul de logică de astăzi te ajută să îți verifici nivelul de inteligență și sa-ți dai seama de rapiditatea cu care creierul tău face conexiuni și răspunde unor astfel de provocări.

Test de logică | În această imagine există un milionar secret. Care dintre cei 3 bărbați este?

Acest test de logică s-ar putea să te pună în dificultate, însă, pentru a putea găsi milionarul din imagine trebuie să analizezi cu atenție fiecare detaliu. Cei trei bărbați au semne distinctive, ceea ce face ca răspunsul să fie mai evident decât ți-ai imaginat. E posibil ca răspunsul corect să te surprindă.

În imagine sunt prezentate trei persoane care se află în jurul unei mese. Dacă ai reușit să descoperi milionarul, felicitări, este bărbatul din stânga, pentru că este singurul care nu se fălește în fața celorlalți.

Ce reprezintă nivelul IQ-ului?

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie.

Testele de inteligență cunoscute astăzi ca teste IQ au fost create în 1905 de psihologul francez Alfred Binet (1857 – 1911).

Multă vreme, ele au purtat numele lui Binet şi erau folosite de psiholog pentru a identifica acei copii care au nevoie de ajutor cu activitățile şcolare.

Acesta a ţinut să precizeze atunci că un rezultat scăzut la testele IQ nu semnalează o incapacitate de a învăţa, ci reprezintă un indiciu că este necesară dedicarea unui timp mai îndelungat studiului.