Gestul surprinzător al lui Mihai Albu față de fosta soție

Mihai Albu și Iulia Albu au fost una dintre perechile de celebrități din România care au atras atenția publicului datorită carierei lor și vieții personale. Relația lor, la început frumoasă și plină de promisiuni, s-a transformat într-o poveste complicată, care a culminat cu un divorț neașteptat acum 11 ani. Cei doi au împreună o fată, Mikaela, iar divorțul nu a fost deloc ușor, generând conflicte și tensiuni care au persistat în timp.

### Divorțul și simbolurile căsniciei

După separare, cei doi nu au ratat ocazia de a-și lansa replici acide prin intermediul mass-media și al rețelelor sociale. Unul dintre gesturile simbolice care a marcat sfârșitul relației lor a fost înapoierea verighetei de către Iulia Albu. Mihai Albu a explicat că, după divorț, fosta sa soție i-a returnat verigheta, dar el nu a păstrat acest obiect simbolic.

„Mi-a dat verigheta înapoi după vreo doi ani de la divorț. Sincer, nu cred că o mai am. Dacă îmi aduc bine aminte, am topit-o și am făcut altceva din ea. Așa am învățat eu, că atunci când o căsnicie nu funcționează, verigheta se înapoiază și se încheie un capitol”, a declarat Mihai Albu.

Această acțiune reflectă, într-un mod simbolic, sfârșitul unei perioade importante din viața lui. Verigheta, un simbol al angajamentului, a fost transformată într-un alt obiect, ilustrând astfel dorința de a lăsa în urmă trecutul și de a merge mai departe.

### Relația cu fosta familie

În afara verighetei, Mihai Albu a menționat că nu mai are niciun obiect care să-i amintească de acea perioadă, inclusiv de pantofii special creați pentru nunta lor sau de rochia de mireasă, care a fost realizată de cunoscuta creatoare de modă Rita Mureșan. „Pantofii au fost expuși pentru o perioadă, dar s-au uzat și nu mai știu unde sunt. Rochia, cred, este în depozit sau atelierele mele. Nu mai păstrez amintiri legate de acea zi”, a mai spus el.

De asemenea, Mihai Albu a clarificat și o altă neînțelegere legată de mașina folosită de Iulia în perioada în care erau împreună. „Mașina nu a fost niciodată a ei, ci a firmei mele. Am achiziționat-o special pentru ca ea să o folosească, dar nu a fost destinată exclusiv ei. La un moment dat, am vândut-o pentru piese de schimb, deoarece era într-o stare foarte proastă”, a adăugat el.

### Tensiunile legate de fiica lor

Un alt subiect delicat în relația dintre Mihai și Iulia Albu este legat de custodia și programul de vizitare a fiicei lor, Mikaela. Mihai a recunoscut că relația cu fosta sa soție a fost complicată de-a lungul anilor, în special în ceea ce privește timpul petrecut cu fiica lor. Designerul a menționat că a apelat la Autoritatea Tutelară pentru a monitoriza situația, deoarece simțea că programul de vizitare nu era respectat.

„Acum patru-cinci ani am cerut monitorizare la Autoritatea Tutelară timp de un an și jumătate. S-a ținut cât de cât, dar nu s-a luat nicio măsură concretă. Problema principală este că nu se respectă programul stabilit pentru Mikaela. În această vară, am petrecut doar trei zile împreună, iar vara trecută nu a fost deloc la mine”, a explicat el.

Designerul a subliniat că nu cere să-și vadă fiica în afara programului stabilit, ci doar ca acesta să fie respectat. „Ideea este ca atunci când Mikaela își dorește, să poată veni la mine oricând. Îi spun că vreau să ne vedem, ea îmi spune că este de acord, dar că trebuie să vorbească cu mama ei. După aceea, nu mai vine”, a declarat Mihai Albu, vizibil nemulțumit de această situație.

### Relația tensionată cu partenerul Iuliei

Un alt aspect care complică relația dintre Mihai Albu și fosta sa soție este prezența lui Mike, actualul partener al Iuliei. Mihai nu este de acord ca fiica sa să locuiască împreună cu acesta, deși Iulia și Mike formează un cuplu de mai mulți ani. „Nu sunt de acord ca Mikaela să locuiască cu mama ei și cu partenerul ei. Am avut discuții pe această temă, dar nu am reușit să găsim o soluție satisfăcătoare pentru toate părțile implicate”, a mărturisit Mihai Albu.

Aceste tensiuni au afectat dinamica familiei și au generat multiple neînțelegeri de-a lungul anilor. Designerul a subliniat că prioritatea sa principală este bunăstarea fiicei sale și că își dorește ca Mikaela să poată petrece timp cu ambii părinți, într-un mod cât mai armonios posibil.

### Concluzii

Relația dintre Mihai și Iulia Albu rămâne una complicată, plină de provocări și neînțelegeri, mai ales în contextul creșterii și educației fiicei lor. Cu toate acestea, designerul de pantofi încearcă să rămână concentrat pe ceea ce contează cel mai mult pentru el – relația cu fiica sa. Despărțirea de Iulia a fost un capitol dificil din viața lui, dar Mihai Albu a încercat să își refacă viața și să lase în urmă simbolurile căsniciei eșuate, inclusiv verigheta care odinioară reprezenta angajamentul față de fosta sa soție.

Pe măsură ce Mikaela crește, Mihai speră că va putea construi o relație solidă cu ea, independent de tensiunile cu fosta sa parteneră. Timpul va spune dacă lucrurile se vor îmbunătăți, însă designerul rămâne optimist și determinat să fie un tată prezent în viața fiicei sale.