Trădare în cercul apropiat al Ozanei Barabancea.

### Ozana Barabancea despre trădare și iertare

Ozana Barabancea, cunoscută artistă și mezzo-soprană în Corul Operei Naționale București, a avut o carieră strălucitoare în domeniul muzical, desfășurându-se pe parcursul a peste 30 de ani. Deși a obținut recunoaștere internațională, adevărata sa faimă a venit odată cu aparițiile sale la televizor, unde a reușit să captiveze publicul cu talentul său remarcabil. Însă, viața personală a fost marcată de momente dificile, iar Ozana a împărtășit recent detalii despre cea mai mare trădare pe care a trăit-o.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ozana a vorbit deschis despre relația ei tumultoasă cu fostul soț, Sorin Terente. Artista a dezvăluit că, după divorț, acesta și-a găsit confortul în brațele celei mai bune prietene a ei, Violeta. Deși era deja divorțată când a aflat despre această legătură, Ozana nu a putut să ignore durerea provocată de această trădare. „Eram în armonie cu trecutul meu, dar acest incident m-a copleșit. Nu aș fi crezut că el, cu care am avut o relație frumoasă, va merge la cea mai bună prietenă a mea”, a spus ea.

Artista a continuat să explice că trădarea a fost și mai dureroasă pentru că a avut o relație deosebită cu Sorin. „M-a deranjat profund, nu doar că m-a înșelat, dar a ales-o pe ea. Ar fi putut să se ducă în altă parte, dar a ales pe cineva de încredere. Nu este etic, nu este moral, nu este frumos”, a afirmat Ozana, subliniind importanța prieteniei între femei.

**Divorțul și lecțiile învățate**

Ozana a recunoscut că divorțul nu a fost cauzat exclusiv de infidelitate. Certurile constante și neînțelegerile au fost motivele principale care au dus la separarea lor, iar acest lucru a avut un impact profund asupra vieții ei. „Divorțul a fost o lecție dură, dar necesară. Nu am fost în stare să-mi țin căsnicia, iar acest lucru mă bântuie. N-am reușit să gestionez tensiunile din relația noastră”, a mărturisit ea.

Întrebată despre sentimentele sale față de Sorin, Ozana a declarat că, deși a reușit să-l ierte, durerea nu a dispărut complet. „Am iertat, dar nu am uitat. Aș vrea să uit, dar am realizat că trecutul face parte din mine. E important să ne acceptăm greșelile și să mergem mai departe”, a spus Ozana, adăugând că acest proces de iertare a fost esențial pentru evoluția sa personală.

Ozana a subliniat și faptul că, deși relația cu Sorin a fost complicată, este recunoscătoare că au împreună doi copii care au o legătură frumoasă cu tatăl lor. „Mă bucur că acum copiii au o relație foarte frumoasă cu el. Așa cum spune el, viața este prea scurtă ca să ne certăm. Într-adevăr, comunicarea și respectul sunt fundamentale, iar eu îmi doresc ca ei să aibă o copilărie fericită”, a adăugat artista.

**Reflecții asupra prieteniei și relațiilor**

Ozana Barabancea a discutat, de asemenea, despre importanța prieteniei între femei și despre cum trădările pot afecta profund aceste relații. „Cred în prietenia dintre femei, dar nu în prietenia între o femeie căsătorită și una divorțată. Aceste legături trebuie să se bazeze pe respect și onestitate. Trădarea este ceva ce nu poate fi iertat ușor, iar unele prietenii se destramă din cauza invidiei și geloziei”, a spus ea.

În ciuda momentelor dificile din viața sa personală, Ozana a ales să se concentreze pe cariera sa și să se dezvolte ca artistă. „Muzica este refugiu pentru mine. Aici găsesc puterea de a merge mai departe. Am investit în cariera mea, iar fiecare concert, fiecare melodie interpretată, este o parte din mine”, a încheiat ea.

În concluzie, Ozana Barabancea reprezintă un exemplu de putere și perseverență în fața adversităților. Deși a trecut prin momente de durere și trădare, artista a reușit să ierte, să învețe din experiențele sale și să continue să strălucească pe scena muzicală. Aprecierea față de cariera sa și dorința de a oferi copiilor săi un viitor frumos sunt valorile care o definesc și care îi ghidează pașii în viață.