Pepe dezvăluie de ce a ajuns să o acționeze în justiție pe Raluca Pastramă. Care e motivul?

Pepe, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, a oferit detalii legate de procesul pe care i l-a intentat fostei sale soții, Raluca Pastramă, în urma divorțului lor. Cei doi împart custodia comună a fiicelor lor, Maria și Rosa, însă domiciliul acestora este la artist. Pepe a explicat că unul dintre principalele motive pentru care a decis să meargă în instanță a fost refuzul fostei sale soții de a semna actele necesare pentru a le muta pe fete la o școală mai apropiată de casa lui. Acest aspect era deosebit de important pentru el, având în vedere timpul pe care fetele îl petreceau pe drum.

### Custodia și implicarea lui Pepe în viața fiicelor sale

Pepe a fost mereu un tată devotat, asigurându-se că fetele sale primesc cea mai bună educație și îngrijire. El locuiește împreună cu actuala sa parteneră, Yasi, fiul lor, Pepe Jr., și fiicele sale, Maria și Rosa. Deși Raluca Pastramă le vizitează regulat, fetele își petrec majoritatea timpului cu Pepe. Artistul este profund implicat în viața de zi cu zi a fetelor, ocupându-se de educația lor, ducându-le la activități și fiind alături de ele la fiecare pas. Pepe a evitat, însă, să ofere prea multe detalii despre dinamica dintre el și fosta sa soție, preferând să se concentreze pe aspectele pozitive legate de creșterea fetelor.

### Motivele mutării la o școală mai apropiată

Maria, fiica cea mare a lui Pepe, și-a dorit de ceva vreme să se mute la o altă școală, iar tatăl ei a fost de acord cu această schimbare. El a considerat că o școală privată, bine cotată și mai aproape de casă, ar fi ideală pentru fiicele sale. Din păcate, Raluca Pastramă a refuzat să semneze actele necesare pentru transferul fetelor la noua școală, chiar dacă acest lucru ar fi însemnat un timp mai scurt petrecut în trafic pentru ele.

Pepe a menționat că a încercat în repetate rânduri să obțină acordul fostei sale soții, însă fără succes. În cele din urmă, el a fost nevoit să deschidă un proces pentru a rezolva situația. „Era nevoie de o școală în apropierea casei și foarte bine cotată. La școala din Colentina au început. Pentru I-IV a fost în regulă. Maria a vrut din clasa a cincea să se mute, dar nu am reușit din clasa a cincea, am reușit din a șasea. Tot la privat. Nu am reușit să o mut că nu puteam singur. Când am zis că vreau să mut fetele în apropierea casei la o școală mai bună nu mi-a dat semnătură. Până la urmă tot nu mi-a dat semnătură. Am deschis proces, dar s-a rezolvat”, a explicat Pepe.

### Detaliile procesului și câștigarea acestuia

Pepe a decis să meargă în instanță, unde a câștigat procesul, obținând astfel acordul pentru mutarea fetelor la noua școală. Cu toate acestea, Raluca Pastramă a făcut apel la decizia judecătorească, în încercarea de a bloca transferul. „Au fost fetele, au luat examenul, în două zile ea a făcut apel. Nu ai cum. Ea inițial nici nu s-a prezentat la proces. (…) Apoi a venit la apel”, a declarat Pepe.

Procesul a fost o experiență dificilă pentru artist, însă el a considerat că era necesar pentru binele copiilor săi. Pepe a subliniat că totul s-a rezolvat într-un final, iar fetele au fost acceptate la noua școală. De asemenea, el a adăugat că nu a simțit nicio jenă în faptul că a trebuit să deschidă acest proces, considerând că interesul copiilor săi este mai presus de orice alt aspect.

### Costurile educației private

Pentru Pepe, educația fetelor sale este o prioritate, iar artistul a investit considerabil în aceasta. Maria și Rosa frecventează o școală privată din București, unde tarifele pentru programul 08.00 – 14.00 ajung la 670 de euro pe elev, cu masa inclusă, iar pentru programul prelungit până la ora 17.00, costurile urcă la 750 de euro, de asemenea cu masă inclusă. Artistul este mândru de evoluția fetelor sale și le încurajează să își urmeze drumul în educație.

Pepe a postat un mesaj emoționant în mediul online, în care le felicită pe fiicele sale pentru curajul și ambiția de care au dat dovadă în a-și urma visurile: „Sunt mândru pentru dorința voastră de evoluție și curajul de care ați dat dovadă când ați ales mutarea. Examenele de admitere au fost luate cu succes și argumentele voaste legate de timpul pierdut în trafic până acum, plus luptele și răbdarea în a primi o semnatură timp de un an și jumătate, sunt dovada faptului că sunteți deja mari și știți ce vreți de la viață. Ați reușit, felicitări și mult succes la școală!!! Vă iubește tati!!!”.

### Relația cu Raluca Pastramă și viitorul fetelor

Deși relația dintre Pepe și Raluca Pastramă nu este una lipsită de tensiuni, artistul își dorește ca fetele să crească într-un mediu cât mai echilibrat. Pepe a menționat că fostei sale soții îi este permis să își viziteze oricând copiii, iar el face tot posibilul pentru ca acestea să aibă parte de o educație solidă și de o viață armonioasă. Decizia de a deschide procesul a fost luată exclusiv în interesul fetelor, iar Pepe este mulțumit că a reușit să le ofere acestora condițiile pe care le consideră cele mai potrivite pentru dezvoltarea lor.

Chiar dacă a întâmpinat dificultăți în obținerea acordului pentru transferul fetelor la noua școală, artistul nu și-a pierdut răbdarea și a continuat să lupte pentru binele lor. Fetele, la rândul lor, au arătat maturitate și determinare, reușind să treacă cu succes examenele și să facă față provocărilor din procesul de mutare la noua instituție de învățământ.

Pepe a demonstrat, încă o dată, că pentru el familia și educația copiilor sunt priorități absolute, iar implicarea lui activă în viața fetelor sale este dovada clară a acestui lucru. Cu toate dificultățile apărute pe parcurs, artistul rămâne încrezător în viitorul lor și face tot posibilul să le ofere cele mai bune condiții pentru o viață fericită și împlinită.