Tavi Clonda deschide cutia Pandorei: „Cum gestionăm momentele de tensiune cu Gabriela Cristea”

Tavi Clonda a oferit detalii fascinante despre relația sa cu Gabriela Cristea, subliniind că, deși căsnicia lor nu este întotdeauna lipsită de provocări, ei reușesc mereu să găsească soluții pentru a depăși tensiunile. Artistul a explicat că fiecare cuplu, indiferent de cât de fericit pare, trece prin momente dificile. Această sinceritate face ca povestea lor să fie și mai captivantă pentru fanii lor.

### Provocările relației

În viața de zi cu zi, Tavi recunoaște că nu totul este roz. “Avem și momente de mai puțină bucurie, nu e tot timpul doar un râs și o petrecere”, spune el. Artistul subliniază că este esențial ca ambii parteneri să conștientizeze emoțiile celuilalt și să se sprijine reciproc, mai ales în momentele de tensiune. “E normal, nu ne expunem tot timpul. Ca în orice cuplu, avem momente când energia noastră e mai jos. Dar încercăm să ne menținem starea de bucurie, pentru că altfel nici copacii din curte nu cresc”, adaugă Tavi.

Într-o familie cu copii, atmosfera din casă este crucială pentru dezvoltarea celor mici. “Cea mai bună educație pe care poți să o dai copiilor este atmosfera din casă. Degeaba îi spui ce să facă copilului dacă tu te cerți cu soția”, explică artistul. Chiar și o tensiune tăcută poate influența starea de bine a copiilor. Astfel, Tavi și Gabriela se străduiesc să creeze un mediu pozitiv prin comunicare și maturitate. “Femeia trebuie să știe când să lase de la ea, iar bărbatul trebuie să știe când să lase de la el. Nu e ușor, dar încercăm să facem asta zi de zi”, adaugă Tavi.

### Cererea în căsătorie

Tavi Clonda a împărtășit și povestea cererii în căsătorie, un moment plin de emoții și neprevăzut. Deși inițial Gabriela a spus „nu”, povestea lor a evoluat frumos. “A fost o poveste foarte frumoasă. Am zis să luăm un city break să mergem la Veneția. Nici nu știu, am avut emoții ca un copil”, povestește Tavi. În ultima zi a vacanței, a decis să facă marele pas.

După ce au ajuns în Veneția și s-au bucurat de frumusețile orașului, Tavi a simțit că era momentul perfect pentru a-i oferi inelul. “M-am gândit: cum să povestim apoi că i-am dat inelul la o bere?”, spune artistul. Astfel, a decis să aștepte și să-i ofere inelul într-un cadru romantic, în gondolă.

“Am ajuns lângă o biserică unde era un bec și l-am scos, i l-am dat. A durat 10 secunde lumina că trecea gondolierul. Nu m-am pus în genunchi că eram în gondolă, am stat lângă ea și i-am zis: Vrei să te căsătorești cu mine?!”, a rememorat Tavi. Răspunsul Gabrielei a fost, inițial, „nu cred”, fiindcă a crezut că Tavi îi cere telefonul să o fotografieze. După momentul emoționant, cei doi au sărbătorit în Piața San Marco, iar anul acesta au celebrat 10 ani de la acea cerere.

### Viața de familie

Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu doar că au depășit provocările din căsnicie, dar au și construit o familie fericită. Copiii lor sunt prioritatea numărul unu, iar artistul subliniază importanța menținerii unei atmosfere pozitive în casă. “Vrem să le oferim un exemplu de relație sănătoasă, bazată pe respect și comunicare. Copiii observă totul și învață din comportamentele noastre”, spune Tavi.

În plus, Tavi și Gabriela se sprijină reciproc în carierele lor, ceea ce adaugă un plus de armonie relației lor. “Încercăm să ne susținem în tot ceea ce facem, iar asta ne aduce mai aproape”, afirmă artistul.

### Concluzie

Relația dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea este un exemplu de cum dragostea și comunicarea pot înfrunta provocările vieții. Cu sinceritate și dorința de a depăși împreună momentele dificile, cei doi demonstrează că o căsnicie fericită nu este lipsită de obstacole, dar că, prin eforturi comune, pot construi un viitor luminos împreună. “Continuăm să învățăm și să creștem, atât ca individ, cât și ca familie”, încheie Tavi Clonda. Această abordare nu doar că întărește legătura dintre ei, dar și modelează o generație de copii care vor ști să aprecieze și să cultive iubirea și respectul în relațiile lor.